ceturtdiena, 2013. gada 25. jūlijs

Bāc!!!

Pēc mēneša jau vesels gads būs pagājis kopš nav neviena ziņa. Nu traki, ko lai saka. Sāka jau pašai palikt kauns. Lai lasītu savus piesekojamos blogus (ko daru katru dienu), man nākas skatīties uz savu pēdējo ziņu "Kristību kartiņa...". Ziniet...apnika :) Un tāpēc pieņēmu lēmumu kaut ko darīt lietas labā. Brīvais laiks ir ļoti maz, bet centīšos izbrīvēt kaut pāris minūtītes ik pa laiciņam.
Dzīve sagriezusies nedaudz, kopš pēdējā ieraksta. No tajā laikā pārliecinātas mājsaimnieces esmu pārtapusi par nedaudz karjeristi. Pagaišā gada rudenī mācību prakses laikā iepatikos uzņēmumam un še ku re ku jauns darba līgums, jauna dzīve. Pa vidu visam vēl tomēr mēģināšu uzrakstīt maģistra darbu, kurš jau pavisam drīz (janvārī) jāaizstāv. Labi, ka vismaz nosaukums ir izdomāts :)
Tad vēl veselības uzlabošanas (lasīt-svara nomešanas) nolūkos esmu pievērsusies visvisādiem sporta veidiem. Nedaudz skrienu, padaudz braucu ar riteni un pēdējais joks ir skrituļslidas. Pat pamanījos pieteikties Nike Riga Run 10 km skrituļošanas distancei, kas notiks 18. augustā. Un vēl pamanījos noskriet divus Tautas skrējienus (~5km) Ventspils un Liepājas pusmaratonu pasākumos.
Un protams nav izpalikuši arī kņubināmie darbiņi. Bildes ir iekrājušās. Plānoju tā pamazām sakārtot, sašķirot pēdējos darbiņus un izlikt apskatei.
Tā lūk man gājis, gadiņš paskrējis nemanot. Sākšu atskaitīties par padarīto :)
Raiba dzīve (bilde no google.lv)


Pin It

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru